Lid worden?

"Je komt niet ter wereld als vrouw, je wordt vrouw!"

(Simone de Beauvoir 1908)

 

Welkom eerstejaars Dames!
Je staat aan het begin van een nieuwe, spannende fase in je leven. Je gaat studeren in de Bourgondische stad Breda. Of je de stad nu kent of niet, je zult veel nieuwe indrukken opdoen. Je begint immers aan een nieuwe opleiding, veel mensen die je nu nog onbekend zijn zullen straks je vrienden zijn. Met die nu nog onbekende studiegenoten zul je gaan genieten van het onvolprezen Bredase studentenleven.

 

Dames Sophisticats
Dames Sophisticats werd op 23 september 1986 opgericht en is hiermee het oudste en tevens grootste dispuut van Breda. Met meer dan 100 oud-leden en 15 actieve leden beheerst Dames Sophisticats vol stijl, eigenzinnigheid, klasse en een tikkeltje arrogantie het studentenleven binnen en buiten Breda. 

Continuïteit is erg belangrijk voor Dames Sophisticats, wij zijn daarom ieder jaar weer opzoek naar dames die het in zich hebben om een Sophisticat te worden!

 

Hoe werkt het?
Omdat wij een dispuut zijn dat onder studentenvereniging Phileas Fogg valt, nemen wij alleen maar leden aan die ook lid zijn van SV Phileas Fogg. Op het moment dat je lid wordt van SV Phileas Fogg heb je waarschijnlijk al kennis gemaakt met Dames Sophisticats. Als wij interesse in jou hebben en denken dat jij het in je hebt om een Sophisticat te worden dan nodigen we je uit voor een aantal kennismakings-borrels zodat wij beide kunnen zien of het klikt. Als het klikt tussen beide partijen zal jou band met Dames Sophisticats een concretere vorm aannemen door middel van een aspirantentijd. Na het succesvol afronden van deze aspirantentijd word je als volwaardig lid van Dames Sophisticats geïnaugureerd.

LID WORDEN?
Ga naar de website van SV Phileas Fogg om je aan te melden bij de leukste studentenvereniging van Breda! 
Heb je vragen aan ons? Neem dan contact met ons op door hier te klikken.