september 27, 2012

Lustrum

 

Vde lustrum

J’aime la vie – Femmeuse

 

Afgelopen 23 september 2011 hebben we het 5e lustrum van Dames Sophisticats op een enerverende wijze ingeluid. We hebben met alle reünisten, actieve leden en bevriende disputen oude herinneringen opgehaald en gedurende de avond nieuwe herinneringen gecreëerd.
Als we terug kijken op 25 jaar Dames Sophisticats betekent dit:

Al 25 jaar in het studentenleven van Breda;
Al 25 jaar roze en groen;
Al 25 jaar het verwijt dat we arrogant zijn.

Als dispuut hebben we veel progressie geboekt. Niet alleen qua leden aantal, maar ook qua ontwikkeling. Van ‘Lust’ bij ons tienjarige bestaan, ‘Eindelijk Tieten’ bij 15 jaar en op twintig jarige leeftijd heuse tijgers met ‘Cats goes Tiger’, zijn we nu op weg naar de Mid-life tijd, de levensgenieters. Het gevoel van Jáime la Vie! Niets geen meisjes meer met ‘Eindelijk Tieten’. We zijn met 25 jaar echt Femmeuse!

Maar hoe lang is 25 jaar precies…? Zo werd er in die tijd gewerkt met MS-dos, was de wintersport voor de elite, werd er met de Gulden betaald, de OV jaarkaart bestond niet eens! Een ander opvallend verschijnsel is dat een aantal actieve leden niet eens geboren waren toen de 1e lichting, de oprichters, het dispuut Dames Sophisticats in de steigers hebben gezet!

Het 26e levensjaar van Dames Sophisticats zal geheel in het teken staan van het lustrum ‘Femmeuse’. In het jaar zullen er zowel interne als externe activiteiten georganiseerd worden.

Op vrijdag 18 november 2011 wordt er tijdens de 15e Cantus weer flink gezongen en gedronken. Het grootse lustrumfeest voor heel studerend Breda staat gepland op donderdag 22 maart 2012, zorg dat je erbij bent!

Natuurlijk staat er weer een lustrumreis gepland voor alle leden van Dames Sophisticats in juni 2012.  Het lustrumjaar zal afgesloten worden met een diner op zaterdag 25 augustus 2012. Het belooft weer een mooi jaar te worden!

Wij zijn erg trots op de verworven 25 jaar en gaan met veel overtuiging en enthousiasme richting de 50 jaar. Rest ons niets anders dan: PROOOOOOOOOOOOOOOST!
Met waardige groet,

De lustrumcommissie 2011-2012

Geef een reactie